Autentifica-te!
 Creeaza cont
 Istoric auto

Nu ati vizitat nici un autoturism

Cosul de cumparaturi este gol.
Cos:
0 produse
CONTACT:
0758 633 221

Imagine Producator Detalii Actiuni
 
 
SCT Germany
Cod:
 

Solutie Sct pentru curatarea radiatorului

Cantitate: 325 ml

Radiator Flush curata depunerile din radiator/sistem de incalzire. pentru indepartarea ruginei. pietrelor.Este neutra fata de piesele din metal. cauciuc. plastic din sistemele de racire. Proprietati anticoroziune si neutralizare a acizilor ridicate. Destinat tuturor sistemelor de incalzire si racire.  Permite o functionare  a motorului la temperaturi optime.  Nu contine acizi daunatori sau alcaline si neutralizeaza acizii.

 

Mod de utilizare: se adauga continutul flaconului in sistemele de racire. porniti incalzirea si motorul la relanti timp de 10-30 minute. Scurgeti lichidul. spalati sistemul cu apa. dupa care umpleti radiatorul cu alt lichid de racire.    Atentie! Periculos pentru organism. piele si ochi. Daca intra in contact cu solutia. spalati-va bine 15 minute. Se va pastra la max. 35°C in incaperi incalzite. Inainte de aruncare se va goli complet recipientul. A nu se lasa la indemana copiilor.

 

Valabilitate: 5 ani de la data fabricarii (vezi ambalaj).

 
Pret: 9,00 Lei (cu TVA)
Vezi Detaliat
 
 
SCT Germany
Cod:
 

Solutie Sct pentru oprirea scurgerilor din radiator

Cantitate: 325 ml

Etanseaza fisurile subtiri. crapaturile mici. garnituri. greu de localizat din sistemul de racire. Protejeaza camera de combustie de pagube cauzate de pierderea lichidului de racire. Compatibil cu toate tipurile de lichide de racire si antigel folosite in mod obisnuit. Se poate folosi la toate sistemele de incalzire si racire cu sau fara filtre. De asemenea este potrivit la radiatoarele din plastic sau aluminiu. Contine fibre vegetale naturale. cu agenti intaritori si antirugina. care nu infunda canalele radiatorului. ci le curata de rugina si depuneri . fara a avea efecte nocive asupra altor parti. Ajuta la intretinerea sistemului de racire si previne de fierbere si supraincalzire.

Mod de utilizare: se agita bine continutul recipientului. Se incalzeste motorul pana la temperatura camerei si se porneste incalzirea habitaclului. Turnati continutul flaconului in vas (suficient pentru un sistem de racire maxim 12 l). Se lasa motorul sa functioneze la relanti 10 minute. Daca in cateva zile scurgerile nu sunt eliminate. atunci este necesara reparatie mecanica. Atentie! Periculos pentru organism. piele si ochi. Daca intra in contact cu solutia. spalati-va bine 15 minute. Se va pastra la max. 35°C in incaperi incalzite. Inainte de aruncare se va goli complet recipientul. A nu se lasa la indemana copiilor.

Valabilitate: 5 ani de la data fabricarii (vezi ambalaj).

 
Pret: 12,00 Lei (cu TVA)
Vezi Detaliat
 
Copyright 2009 - 2021 © auto-smart.ro. Toate drepturile rezervate.
Contact

0743 085 339
0731 339 171
Office@smart-auto.ro