Autentifica-te!
 Creeaza cont
 Istoric auto

Nu ati vizitat nici un autoturism

Cosul de cumparaturi este gol.
Cos:
0 produse
CONTACT:
0758 633 221

Pentru a comanda online Eco Ret piese auto prin potalul www.auto-smart.ro va ofera pasii efecuarii comenzilor:

 

1) Cautati produsul dorit in site;

2) Apasati butonul "Comanda" pentru a-l adauga in cosul de cumparaturi;

3) Dupa ce ati adaugat toate produsele in cosul de cumparaturi apasati butonul "Finalizeaza comanda" din pagina cosului de cumparaturi;

4) Completati datele de facturare si livrare iar apoi apasati butonul  "Trimite comanda";

5) In scurt timp veti primi un e-mail care va contine datele comenzii dumneavoastra;

6) Un operator va va contacta pentru a confirma comanda dumneavoastra ;

7) Livrarea se face prin curierat rapid cu plata(diferenta) ramburs. Durata in care produsul(produsele) ajung la dumneavoastra este de 24-72h.

Pentru o valoare mai mare de 500 ron livrarea va fi gratuita fara km suplimentari doar in locatiile cu sediu Urgent Curier (vezi lista) sau Fan Curier, iar la valori mai mici(dar nu mai mici de 75ron) va costa 25 ron/colet.Comenzile mai mici de 75 ron vor fi considerate nule.

Termeni si Conditii

 

 

       Piesele si accesoriile auto comercializate de Eco Ret piese auto prin www.auto-smart.ro sunt piese originale sau piese interschimbabile cu piesele originale, conform cataloagelor si listelor editate de producatori.  Termenul de garantie este de 18 luni pentru piesele de folosinta indelungata. Piesele de folosinta indelungata sunt: ambreiaje, arcuri, amortizoare, articulatii, planetare, elemente de caroserie, elemente de frana, semnalizatoare, stopuri, cabluri, pompe, radiatoare, tobe si tevi de esapament, rulmenti, fise de bujii, piese de electromotor si alternator, piese de motor in miscare.

     Termenul de garantie incepe de la data vanzarii produsului catre consumator. Produsele care in perioada de garantie prezinta defecte de material, de functionare sau de fabricatie, vor fi inlocuite cu altele noi cu conditia returnarii lor in termen de 10 zile calendaristice. Vanzatorul Eco Ret piese auto prin www.auto-smart.ro este exonerat de raspunderea privind garantia sau aceasta poate fi anulata in urmatoarele situatii:

 ·  piesa nu a fost montata de personal specializat intr-un service auto autorizat RAR sau de producatorul autovehiculului.

 ·  piesa s-a defectat in urma unui montaj incorect sau datorita folosirii in ansamblu cu alte componente uzate, defecte sau modificate.

 ·  piesa a fost utilizata pentru alta aplicatie decat cea indicata de producator sau inlocuind o piesa cu alte specificatii, utilizarea eronata din datele inexacte furnizate de client sau din neconfruntarea cu piesa de inlocuit.

 ·  piesa s-a uzat ca urmare a suprasolicitarii, intretinerii incorecte sau insuficente a autovehiculului, neefectuarii reviziilor periodice conform recomandarilor producatorului autoturismului, atelierul de specialitate care a efectuat montajul nu a stabilit verificarile si reglajele ulterioare conform tehnologiei de montaj sau impuse de producator.

 ·  autovehiculul a fost accidentat sau a suferit avarii produse de factori externi.

 ·  autovehiculul a fost folosit in alte scopuri decat cel prevazut de constructor sau a fost exploatat in conditii necorespunzatoare.

 ·  piesa prezinta urme de lovituri, zgarieturi, indoituri, rupturi, deformari.

 ·  piesa prezinta o uzura normala.

 

     Piesele care fac obiectul unei reclamatii in garantie, vor fi insotite de urmatoarele documente:

 ·  factura de achizitie.

 ·  dovada montarii piesei intr-un service de reprezentanta sau autorizat RAR.

 ·  nota constatare emisa de un service autorizat RAR, care sa descrie detaliat defectiunea.

 ·  copia certificatului de inmatriculare al autovehiculului, nr. de kilometri la prima venire si nr. de kilometrii la constatarea defectiunii.

       Reclamatiile referitoare la neconcordanta dintre marfa si factura se accepta numai daca acestea au fost sesizate in termen de maxim 2 zile  de la livrare.

      Termenul de retur este 10 zile calendaristice (pentru produsele achizitionate prin curierat), conform OG 130/2000, caz in care cumparatorul va suporta chelutielile de transport acolo unde este cazul. Sumele vor fi restituite in termen de maxim 30 de zile calendaristice.

Stocuri disponibile

Avand in vedere variabilitatea comenzilor, Eco Ret piese auto din Tirgu Neamt prin www.auto-smart.ro nu poate oferi o garantie totala privind mentinerea stocurilor disponibile la toate produsele sau serviciile comandate ca urmare a vizualizarii informatiilor pe website. In cazul lichidarii de stoc, Eco Ret piese auto din Tirgu Neamt  va contacta clientul in timp util pentru a-l informa si a-i propune modificarea comenzii sau renuntarea la aceasta. In caz de modificare, Eco Ret piese auto din Tirgu Neamt va rectifica totalul comenzii (in minus sau in plus) in functie de produsele alese si va confirma clientului prin e-mail  si telefonic noua valoare.   

  NU se admit retur piesele cu ambalaj deteriorat, piesele care au fost deja montate

 

 

 Preţurile accesoriilor si pieselor auto afişate sunt în RON cu TVA şi actualizate online.

Vă rugam citiţi cu atenţie caracteristicile accesoriilor si pieselor de schimb, date de producători, pentru a alege varianta optimă ce se potriveste maşinii dvs. 

Pentru comentarii, intrebari sau reclamatii, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: voceclient@ecoret.ro. Datele pe care le furnizati in cadrul unor asemenea comunicari vor fi prelucrate pe durata rezolvarii respectivei comunicari si numai pentru acest scop. 

 
Copyright 2009 - 2021 © auto-smart.ro. Toate drepturile rezervate.
Contact

0743 085 339
0731 339 171
Office@smart-auto.ro