Autentifica-te!
 Creeaza cont
 Istoric auto

Nu ati vizitat nici un autoturism

Cosul de cumparaturi este gol.
Cos:
0 produse
CONTACT:
0758 633 221

                 

                    Eco Ret piese auto va ofera prin www.auto-smart.ro livrarea prin Urgent Curier sau Fan Curier la nivel national. Pentru o valoare mai mare de 500 ron livrarea va fi gratuita fara km suplimentari doar in locatiile cu sediu Urgent Curier (vezi lista) sau Fan Curier, iar la valori mai mici(dar nu mai mici de 75ron) va costa 25 ron/colet.Comenzile mai mici de 75 ron vor fi considerate nule.La nivel local pe raza orasului Tirgu Neamt livrarea este gratuita indiferent de valoare.Pentru comenzi internationale va rog sa ne contactati pentru a va oferi cele mai avantajoase servicii de transport. Comanda ajunge la destinatie intre 24 si 72 de ore .

 

Podusele livrate de Eco Ret piese auto sunt ambalate, insotite de factura fiscala si sunt asigurate pe durata transportului.

 

                    Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati la  0233790096 / 0758633221

 

Pe fondul evenimentelor în derulare, extern și intern, vă informăm că activitatea de curierat pentru urmatoarea perioada nu se va mai efectua ,produsele le gasiti doar in magazinele noastre fizice .

Suntem convinși că acționând responsabil, respectând toate cerințele de prevenție, putem contribui fiecare la diminuarea oricărui risc de prelungire a acestei situații influențate de numeroase incertitudini!

Echipa noastra auto smart lucreaza la strategii noi si in a va oferi servicii de cea mai buna calitate in cele mai bune conditii de preventie 

Am implementat deja un set de măsuri pentru a evita orice risc de îngreunare a activității în relația cu dumeavoastră
Va multumim de intelegere 
Ne gasiti in unitatile noastre fizice din tara si suntem alaturi de dumneavoastra cu serviciile de livrare cat de curand posibil.
 
Copyright 2009 - 2021 © auto-smart.ro. Toate drepturile rezervate.
Contact

0743 085 339
0731 339 171
Office@smart-auto.ro