Autentifica-te!
 Creeaza cont
 Istoric auto

Nu ati vizitat nici un autoturism

Cosul de cumparaturi este gol.
Cos:
0 produse
CONTACT:
0758 633 221

           

        Energie: O echipa tanara,cu o noua viziune asupra desfasurarii de noi proiecte si cu abilitati de performanta ce vin in sprijinul clientilor nostri.

 

            Calitate: Un pas important in legatura "Ce vreau sa cumpar?-Cat vreau sa platesc?".O noua oportunitate pe care o vedem ca pe un inceput in colaborarea noastra.

 

            Organizare: "Se poate" Cu asta incepem o noua zi de munca si continuam cu un program fix dar in acelasi timp cu dorinta de a Va fi alaturi.

 

            Resurse: www.auto-smart.ro va vine in ajutor dar in acelasi timp si noi luam in calcul cerintele si nevoile pe care le aveti si care devin o prioritate pentru noi.

 

            Economie: "Sa incerc" este o alta curiozitate a noastra scurtand astfel tot stresul si cautarile.

 

            Timp: Un ceas ce ticae la fiecare secunda si de care suntem presati,dar in acelasi timp si o modalitate de a ne usura cautarile.

 

             Eco Ret piese auto va ofera www.auto-smart.ro  magazin piese auto online ,ce are o gama larga de piese auto,accesorii  si consumabile,   pentru toate tipurile de autovehicule .

 

            Magazinul nostru ofera o metoda simpla si ieftina de a obtine produsul dorit , avand in stoc piese ce sunt in conformitate cu normele impuse de Uniunea Europeana si de toti producatorii de autovehicule .

 

            Un avantaj important este economia de timp. Nu mai trebuie sa alergati de la un magazin la altul pentru a cauta cea mai buna oferta  pentru dumneavoastra. Acum puteti comanda online din fata calculatorului sau prin telefon, cu garantia celui mai bun pret, iar piesele auto pe care le doriti va vor fi livrate la domiciliu.

 

            Echipa noastra va incerca sa va indrume cat mai eficient catre piesa de care aveti nevoie. Punem accent pe comunicarea cu clientul, rezolvarea tuturor problemelor si satisfacerea cerintelor acestuia.

 
Copyright 2009 - 2021 © auto-smart.ro. Toate drepturile rezervate.
Contact

0743 085 339
0731 339 171
Office@smart-auto.ro