Autentifica-te!
 Creeaza cont
 Istoric auto

Nu ati vizitat nici un autoturism

Cosul de cumparaturi este gol.
Cos:
0 produse
CONTACT:
0758 633 221

  In conformitate cu Legea nr. 677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date Eco Ret piese auto prin www.auto-smart.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor portalului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea portalului si a ofertelor acestuia.
 
 
 
      Eco Ret piese auto prin www.auto-smart.ro va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe www.auto-smart.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. Eco Ret piase auto prin www.auto-smart.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.
 
       Continutul portalului www.auto-smart.ro : imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date, este proprietatea Eco Ret piese auto si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor.
Folosirea fara acordul  Eco Ret piese auto a oricaror elemente din cele enumerate mai sus, se pedepseste conform legilor in vigoare.
Informatiile din acest site, pot fi reproduse prin tiparire numai pentru uz personal si nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau incorporate in orice fel, intr-un alt document sau material, fara permisiunea prealabila scrisa a Eco Ret piese auto.
 
     Portalul www.auto-smart.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe portalul www.auto-smart.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
 
 
       De asemenea, daca utilizatorii nu mai doresc sa primeasca newsletterul www.auto-smart.ro se pot dezabona , sau utilizand linkul din footer-ul newsletterulului www.auto-smart.ro primit prin email.
 
       Pentru informare si suport, ne puteti contacta la adresa suport@ecoret.ro, iar pentru sesizari si reclamatii, la adresa voceclient@ecoret.ro.
 
      Eco Ret piese auto, operator de date cu caracter personal este inregistrat la ANSPDCP sub numarul de notificare 27158.
 
Copyright 2009 - 2021 © auto-smart.ro. Toate drepturile rezervate.
Contact

0743 085 339
0731 339 171
Office@smart-auto.ro